Therapeut

Sinds 2008 ben ik werkzaam als Psychomotorisch Therapeut binnen verschillende organisaties.  Als psychomotorisch therapeut heb ik veel  kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen behandeld met diverse psychosociale en psychiatrische problematiek.

Vanaf 2013 ben ik gestart met Kinderpraktijk Zwolle omdat ik graag vanuit mijn eigen visie werk en de tijd en ruimte wil hebben voor de kinderen en volwassenen die ik zie.

Vanuit mijn enthousiasme, betrokkenheid en professionaliteit help ik om problemen beter hanteerbaar te maken, op te lossen of dat er op een andere manier mee omgegaan kan worden. In mijn werkwijze vind ik het belangrijk dat zowel kind als ouder(s) zichzelf kunnen zijn, zich veilig en vertrouwd voelen. Ik geloof dat dit de basis is van persoonlijke ontwikkeling.

Ik geniet erg van mijn vak, ben overtuigd van de kracht van ervaringsgericht werken en vind het mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en welke inzichten er ontstaan bij zowel de kinderen en hun ouders.

Als therapeut ben ik geregistreerd, lid van onderstaande beroepsverenigingen en vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen via supervisie/intervisie en bijscholing.