Over mij

Mijn naam is Manon Gervink. Sinds 2008 ben ik werkzaam als psychomotorisch therapeut binnen verschillende organisaties.  Als psychomotorisch therapeut heb ik veel  kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen behandeld met diverse psychosociale en psychiatrische problematiek.

Vanaf 2013 ben ik gestart met Kinderpraktijk Zwolle omdat ik graag vanuit mijn eigen visie werk en de tijd en ruimte wil hebben voor de kinderen en gezinnen die ik zie.

Vanuit mijn enthousiasme, betrokkenheid en professionaliteit help ik om problemen op te lossen of beter hanteerbaar te maken. In mijn werkwijze vind ik het belangrijk dat zowel het kind als de ouder(s) / verzorger(s) zichzelf kunnen zijn, zich veilig en vertrouwd voelen. Ik geloof dat dit de basis is van persoonlijke ontwikkeling.

Ik geniet erg van mijn vak, ben overtuigd van de kracht van ervaringsgericht werken. Ik vind het prachtig om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en welke nieuwe inzichten er ontstaan bij zowel de kinderen en hun ouder(s)/verzorger(s).

Als therapeut ben ik geregistreerd bij beroepsverenigingen (FVB, NFG, RBCZ en NVPMT) en vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen via supervisie, intervisie en bijscholing. Op dit moment ben ik in opleiding tot systeemtherapeut.